16 листопада 2018 Час на прочитання:5 хв.

Ми мріємо про те, щоб українська плитка славилася по всьому світу. Тому для нас важливо розповідати про те, як проводиться сучасна кераміка в Україні, про світові тренди і нових декорах. Але що більш важливо, ми хочемо бути ближче до вас - наших партнерів і споживачам. Ми хочемо, щоб вам було легко, в кілька торкань, знайти потрібну вам інформацію або скачати необхідні дані.

Саме з цими завданнями ми приступили до оновлення нашого сайту https://goldentile.com.ua/. ДДетальніше - у вітальному слові засновника Golden Tile Ceramic Group Валентина Шеветовского:

Чим оновлений вебсайт зможе бути вам корисний? Розповідає Голова Правління Golden Tile Дмитро Салімонов:

Титульна сторінка сайту стартує з оглядового відео про те, чим займається група: від власного видобутку екологічного сировини до розробки сучасних декорів і виробництва кераміки найвищої якості.

Каталог

Каталог керамічної продукції став набагато зручніше і наочніше. Ми постаралися зробити так, щоб ви змогли легко уявити, як обраний вами декор буде виглядати у вашому інтер'єрі.

image

Титульна сторінка також задає основні напрямки і демонструє можливості сайту. Давайте окремо зупинимося на кожній з них.

image

Кожна з цих сторінок декору містить в собі детальну візуалізацію, характеристики, найбільш оптимальні сфери застосування.

image

image

image

 Зручна навігація дозволяє отримати більше інформації про декор, не залишаючи сторінки.

image

Дані про компанії

Як влаштовано найбільше у Східній Європі виробництво керамічної плитки? Як виглядає виробничий процес повного циклу - від видобутку екологічного високоякісної сировини і до розробки актуальних декорів у власній дизайн-студії? Дізнайтеся про це у розділі про компанію.

image

Харківський плитковий завод (ХПЗ), який входить до складу групи Golden Tile, має 70-ти річну історію. Як підприємство виглядало в перші роки роботи? Як змінювалося і трансформувалося? Унікальні фото і відео ви зможете знайти в розділі про компанію.

image

Тут же ви знайдете детальну інформацію по кожному з підприємств групи.

image

Функціонал для партнерів

Наші партнери - наша головна опора в роботі по всьому світу. Тому ми зробили розділ максимально функціональним і інформативним.

image

Вакансії і можливості для претендентів

Команду #GoldenTeam об'єднують, в першу чергу, спільні цінності та підходи до роботи. І ми завжди відкриті для тих, хто хоче стати частиною великої родини Golden Tile. Кого саме ми шукаємо? Читайте про це в розділі Вакансії.

image

“Розумні" Контакти

Ми відійшли від стандартного формату сторінки контактів і зробили її інтерактивною. За допомогою зручної форми ви зможете вибрати не тільки цікавить вас підрозділ, а й регіон, і відправити ваш запит конкретного співробітника.

image

МИ ЗАПРОШУЄМО ВАС НА ОНОВЛЕНИЙ САЙТ!

Сьогодні він доступний на кількох мовах: російській, українській, польській та англійській. Це дозволить нам підтримувати глобальний розвиток і робити українську плитку популярною по всьому світу.

Оновлений сайт з'явився в результаті зусиль усієї великої команди Golden Tile, і ми будемо раді, якщо ви поділитеся з нами своїми зауваженнями та побажаннями.