Керамічна група Golden Tile 10 квітня отримала нагороду

11 квітня 2024 Час на прочитання:5 хв.

Керамічна група Golden Tile має у своєму активі чимало відзнак та нагород, однак та, яку компанія отримала учора – «Українська стійкість», напевно, посідатиме першу позицію у цьому переліку. Бо це про кожного з нас - про кожного українця, кожного працівника Golden Tile, кожного нашого партнера. Це про кожного нашого захисника, завдяки яким ми можемо вільно дихати та працювати.

Це була велика шана стояти поруч із представниками різних регіонів та галузей, усвідомлюючи яких зусиль будь-кому з них коштує збереження виробництва. Переконані, кожен підприємець (особливо малий та середній бізнес), хто працює на Україну, на українську економіку заслуговують на пошану, підтримку та, авжеж, пам’ятну відзнаку, яка нагадуватиме їм про усі сьогоднішні болі та звитяги. Бо коли «Зроблено в Україні», то зроблено з любов’ю, для українців та заради перемоги.

Щира дяка компанії Епіцентр, яка не лише власним прикладом уособлює стійкість українських брендів, а і є надійним партнером українського бізнесу протягом багатьох-багатьох років.

Українська стійкість – це здатність протистояти найважчим обставинам, не зламатися під тиском і не втратити гідності, залишаючись вірними своїм принципам і цінностям. А ще – це сила плеча того, хто поруч. Разом переможемо!