Офіційна заява компанії Golden Tile щодо кадрових змін в Одеському РДЦ

04 вересня 2020 Час на прочитання:5 хв.

ТОВ “ГОЛДЕН ТАЙЛ” повідомляє про те, що на Одеському регіональному дистриб'юторському центрі (далі - “РДЦ”) компанії відбулася зміна керівника та менеджерів. Зазначена зміна проведена у зв’язку з виявленою нестачею керамічної плитки вартістю близько 4,6 млн грн відповідно до прайсових цін товариства.

У 2020 році в результаті позапланової інвентаризації РДЦ були виявлені грубі порушення в роботі центру. За попередніми даними служби безпеки компанії, встановлено, що Черновалов Павло Вікторович, на той момент - начальник Одеського РДЦ, перевищуючи свої службові повноваження, порушував встановлену процедуру відвантаження керамічної продукції зі складу РДЦ.

Протягом останніх двох років співробітниками Одеського РДЦ та підлеглими Черновалова П.В. були Озенбашли Аділь Наріманович (на той час - завідуючий складом Одеського РДЦ), Петренко Максим Ігорович (на той час – менеджер із збуту Одеського РДЦ).

Черновалов Павло Вікторович звільнений з посади начальника Одеського регіонального дистриб'юторського центру ТОВ “ГОЛДЕН ТАЙЛ”. Павло Вікторович працював в ТОВ “ГОЛДЕН ТАЙЛ” з 2007 року. Посаду начальника Одеського регіонального дистриб'юторського центру займав з 01 липня 2013 року і користувався довірою керівництва компанії.

На той час одним з ключових клієнтів Одеського РДЦ був Васіліогло Юрій Семенович.

Компанія ТОВ “ГОЛДЕН ТАЙЛ” рекомендує взяти до відома вищенаведену інформацію про Черновалова Павла Вікторовича, а також повідомляє про подальшу роботу Одеського РДЦ за новими стандартами під керівництвом нового начальника РДЦ.