Golden Tile закликає до синергії науки, освіти та бізнесу

28 лютого 2020 Час на прочитання:5 хв.

Успішний розвиток промисловості неможливий без забезпечення технічними кадрами, без наукових розробок і ноу-хау. При цьому і розвиток системи освіти потребує підтримки промислових підприємств - як в створенні матеріально-технічної бази, розробці спільних програм, так і в формуванні замовлення на технічних фахівців.

Ми віримо, що синергія досяжна завдяки проектам дуального освіти і госпдоговірної співпраці. Харківський плитковий завод вже зробив важливі кроки в цьому напрямку. Серед іншого, в 2019 році була створена кафедра кераміки, студенти якої після успішного закінчення вузу отримають гарантоване працевлаштування на ХПЗ.

Однак ці питання вимагають набагато більшої уваги і підтримки як на регіональному, так і на національному рівні. Запрошуємо обговорити ці виклики в рамках круглого столу, який відбудеться 4 березня в Харкові за підтримки Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова та Федерації роботодавців України.

Серед запрошених - представники Міністерства освіти и науки України, Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради, великих промислових підприємств Харкова, а також викладачі та вчені.

Детальніше - у відео Валентина Шеветовського, засновника керамічної групи Golden Tile Ceramic Group, Голови наглядової ради ПрАТ "Харківський плитковий завод".

Організатори заходу - Golden Tile Ceramic Group, Харківський плитковий завод, Харківський національний університет міського господарства імені Бекетова та Федерація роботодавців України.

Місце проведення: Харків, вул. Маршала Бажанова, 17, конференц-зал Музейного комплексу.