Golden Tile презентує нову серію MALVA

01 серпня 2019 Час на прочитання:5 хв.

Компанія Golden Tile розробила нову серію колекцій MALVA, яка об'єднала в собі традиційні квіткові мотиви і сучасні дизайнерські рішення.

 Створення нової серії є логічним продовженням оновлення лінійки продукції Golden Tile і гармонійно доповнює серію плитки для підлоги NORMAN, яка була успішно виведена на ринок в 2018 році.

 В основу серії MALVA лягли квіткові мотиви в різних інтерпретаціях - від французького провансу до тонких силуетних принтів, які відсилають до лаконічних японських сюжетів. Дизайнери Golden Tile запропонували свою, більш сучасну інтерпретацію традиційних мотивів, додавши в них сучасні графічні рішення.

 "Ми розвиваємося разом з нашими клієнтами і намагаємося враховувати всі їхні потреби. Минулого року ми глобально оновили лінійку рішень для підлоги, запустивши серію NORMAN. Нова серія MALVA пропонує рішення для стін, які відмінно поєднуються з бестселерами NORMAN. Таким чином, ми пропонуємо унікальне комплексне рішення для сучасного інтер'єру ", - зазначив засновник групи компаній Golden Tile Ceramic Group Валентин Шеветовський.

 Традиційні українські мотиви в сучасній інтерпретації затребувані не тільки на нашому рідному, українському ринку, розповідає голова правління Golden Tile Дмитро Салімонов. "Ми активно розвиваємо експорт на ринки ЄС і Британії, Азії та Америки. Серія NORMAN мала величезний успіх по всьому світу. Ми збираємося повторити цей глобальний успіх з серією MALVA ", - додав він.

 Нові декори серії MALVA додані в каталог компанії з позначкою NEW !, і вже доступні для попереднього замовлення в торгових мережах наших партнерів.